IES Santa Margalida

MANIFEST

[Notícia del 02 d’Abril del 2012]

L’Ibisec ha enviat un operari a l’institut de Santa Margalida, avui, a les
15 h., sense alumnes, per no fer renou. Malauradament no hem trobat la clau d’accés a la zona on es pot despenjar el llaç. L’operari duia escala, però no casc, i tenia por que si pujava sense casc el poguéssim denunciar. Ja ho val. Tornarà demà, després que els “cervells” que comanden l’Institut Balear per a la davallada de senyeres determinen el que s’ha de fer. Seguirem cercant la clau. En temps de crisi, qualcú pot fer un càlcul aproximat del que valen les hores d’aquests operaris en la seva croada contra els llaços?

[Notícia del 03 d’Abril del 2012]

Ahir horabaixa hi va haver més pressions. El director optà per despenjar el llaç (la inspectora li va dir que vendria avui a les vuit). A les vuit del matí d’avui han vengut la inspectora i el gerent de l’Ibisec per aixecar l’acta. No hi havia el llaç. Però ara el llaç ja torna estar penjat, però aquest cop amb la col·laboració de l’ajuntament l’hem penjat a la façana del poliesportiu, que és municipal.

Despenjada:

Poliesportiu:

NOTA DE PREMSA

El batle i la totalitat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margalida volen manifestar:

a) El més enèrgic rebuig a la retirada que es va dur a terme, l’horabaixa-vespre de dia 2 de març i per orde de la Conselleria d’Educació, del llaç amb les quatre barres amb el qual es manifestava el refús als canvis normatius que signifiquen una disminució de la importància del català com a llengua de l’Administració, educativa i no educativa i que estava situat al portal de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Santa Margalida.

b) Que volen fer constar que consideren que aquesta decisió de la Conselleria d’Educació atempta contra l’autonomia de l’Institut d’Ensenyament Secundari, atès que la decisió de col•locar el llaç va ser adoptada pel Consell Escolar per una amplíssima majoria absoluta.

c) Que fan costat a totes les iniciatives que adoptin els centres escolars del municipi de Santa Margalida a fi de reivindicar que es mantenguin les diferents normes amb contingut lingüístic actualment vigents.

d) Que han donat orde que es col•loqui el llaç retirat de la façana de l’Institut a l’enfront del poliesportiu, que confronta amb l’Institut però que és de propietat i gestió municipal.

e) Que s’ha sol•licitat, mitjançant una petició escrita al director de l’IES, el saló d’actes per dur a terme un Ple extraordinari a l’Edifici d’Ensenyament Secundari, amb la finalitat de donar suport a les accions duites a terme per l’Institut d’Ensenyament Secundari en relació a aquesta qüestió i amb la finalitat d’acostar l’Administració als ciutadans i promoure la democràcia participativa, cosa que constitueix un dels principis d’aquest equip de govern.

Santa Margalida, 3 d’abril de 2012

This entry was posted in Adhesions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *