Adhesions

[Entitats]

[Ajuntaments]

[UIB] Llaçades fetes amb el permís del rectorat

Llista de centres que s’han adherit a la campanya, ja sigui a través de la Comissió de Normalització Lingüística, del Claustre o bé pel Consell Escolar:

[IES]

[CEIP]

[Cooperatives]

[CEPA]

[Altres]

32 Responses to Adhesions

 1. Toni Baos says:

  La Federació d’ensenyament també s’adhereix a aquesta plataforma

 2. Martí Gené i Ramis says:

  El CEPA Son Canals ha penjat la llaçada a la façana avui mateix, a partir d’aquest moment ja estam enllaçats pel català.

 3. Companys,
  Us volíem trasmetre una puntualització. L’EOI d’Eivissa, talment les altres EOI de les Illes Balears, som un centre públic d’ensenyament que depèn del Govern de les Illes. Som el que es considera ensenyaments de règim especial, com les escoles d’art o els conservatoris. Us ho diem perquè ens heu col·locat a la plana d’adhesions com una organització, i hi hauríem d’aparèixer com un tipus de centre educatiu (EOI), com ara els IES, els CEPA, etc. Si ho podeu esmenar, seria més adient.

  Gràcies i endavant,

 4. El claustre del nostre centre va decicdir per unanimitat adherir-se a la campanya enllaçats pel català en la reunió de dia 24 de febrer de 2011

 5. L’associació Dimonis de sa Cova des Fossar (de Sineu) també s’adhereix a la campanya i ben prest així ho farem constar al nostre blog. Salut, foc i llengua!

 6. IES de Capdepera says:

  El claustre de l’IES Capdepera s’adhereix a la campanya. Voldríem que ens hi fessiu constar.

 7. El meu bloc (Felanitx, Manacor i altres aventures) i el meu canal de Youtube (Unió TV) ens agaradaria adherir-nos a la campanya enllaçats pel català.

  • Enllaçats pel Català says:

   Gràcies, però la nostra campanya només és oberta a entitats, col·lectius, centres… és per això que només posam blocs no personals a la llista d’adhesions. Si haguéssim de posar cada persona que hi està d’acord, no acabaríem mai! Hehe
   De totes formes gràcies per l’interès.

   Salutacions,
   Dídac Martorell.

 8. CEIP LLEVANT says:

  el nostre centre s’adhereix a la campanya.
  salut i endavant

 9. Des de la meva web (www.cuinant.com ) i el meu blog ( http://cuinant-blog.blogspot.com.es) m’adhereixo a la campanya.

 10. Maria Isabel Cerdó i Capellà says:

  La nostra revista de Pasqua (Interess-a), està enllçada!
  El nostre centre està enllaçat (interior), us enviaré una foto ara mateix.

 11. Emili Gené says:

  L’IES Ramon Llull s’adherí a la campanya el 21 de març per decisió del consell escolar. A la web de l’institut penja un llaç i des de demà dimarts 3 d’abril penjarà un llaç a la façana que dona a la plaça del tub

 12. A la reunió del passat 30 de març, el Consell Rector de la UCTAIB (Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears) aprova la seva adhesió a la campanya enllaçat pel català, que representa a 60 cooperatives de Treball de les Illes i d’elles 22 són cooperatives d’Ensenyament, on hi assisteixen més de 800 alumnes

 13. volia dir que hi ha més de 8000 alumnes que estudien a les cooperatives d’Ensenyament

 14. Gorg Blau says:

  La cooperativa d’ensenyament Gorg Blau (Sant Felip Neri) ens adherim a la campanya Enllaçats pel català.

  Amunt, ànima forta!

 15. L’agrupació folklòrica Estol de Tramuntana de Sóller ens adherim a la campanya. Sonant, ballant i cantant en català des de 1981.

 16. Xítxeros amb Empenta says:

  Des de Xítxeros amb Empenta també ens hem enllaçat pel català. Varem penjar un llaç durant el Correbars 2012! Ens afegim així a la campanya amb tota la força del jovent de Manacor.

 17. Miquel says:

  El meu blog també s’ha enllaçat!! 😉

 18. El grup d’animació infantil Xarop de Joc ens adherim al manifest, gràcies

 19. Tallers per la Llengua també ens hem enllaçat pel català, al facebook, al web i, per Sant Jordi, al carrer! Coratge!

 20. Grup d'esplai Es Rebrot says:

  L’esplai Es Rebrot de Maria de la Salut s’enllaça pel català!

 21. El Consell Escolar del nostre centre, CEIP S’ALBUFERA aprovà el passat 30 d’abril adherir-se a la la campanaya “enllaçats pel català”, en breu us enviarem la fotografia amb el llaç penjat a la façana.

  una abraçada.

 22. Gabril Tous Tous says:

  El C.P. Na Caragol d’Artà també està enllaçat pel Català. De fet hi està des de dia 23 de gener. Avui aquesta adhesió ha estat ratificada per claustre i per consell escolar que hi han votat, ambdós, a favor per unanimitat.

 23. EL Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca ens volem adherir a la campanya Enllaçats pel català.

 24. anònim says:

  A s’ajuntament de CONSELL també penja un gran llaç!

 25. Miquel Rubio says:

  El meu bloc, “educació social, des dels inicis” també s’ha afegit!!
  http://migrubio.wordpress.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *