Enllaçats pel català arribarà a Àustria!

A l’IES Albuhaira de Muro ha arribat un professor austríac que dóna suport a la campanya ENLLAÇATS PEL CATALÀ!!!

Martin Pitschieler ensenya anglès i espanyol a l’Institut Sacré Coeur de Viena i és a Mallorca, amb la professora d’alemany Maria de Lluc Socies, participant en un programa del Ministeri d’Educació de Viena i de la UE (beca Comenius).

Aviat publicarà un article sobre la minorització lingüística del català a les Illes Balears, però també és coneixedor de la situació al País Valencià, a Catalunya Nord, a la Franja i a Catalunya. Per tant, podrem dir… ÀUSTRIA ENLLAÇADA!!!

Gràcies, Martin, pel teu suport!

This entry was posted in Adhesions, Notícies. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *